MAXI PRAK

Atrakcia MAXI PRAK

Streľbu z praku pozná asi každy,ale maxi prak – zábavnu atrakci na prenájom ktorú máme v ponuke asi doma nemáte.S našim obrím prakom strieľate tenisové loptičky do dvoch závesných terčov.
Terč môže byť aj iný podľa požiadavky klienta.Terčom môžu byť napr. balóny plnené vodou,piramída z drevených kociek alebo plechoviek.Na terči môže byť umiestnené logo a pod.
Táto atrakcia je určená na voľné použitie -strieľa si každý ako chce ,alebo je možnosť použiť ho ako jedno zo stanovíšť na firemnom teambuildingu.
Atrakciu maxiprak sme už dodávali pre klientov na deň detí,deň obce,firemný teambuiding,promo akcie,akcie v nákupnom centre,športové akcie.
Jej využitie je celoročné v lete aj v zime.Použitie hlavne vonku, ale pri vhodných podmienkach je možné použitie aj vo vnútri – výrobna hala,telocvičňa ,kultúrna sála,škola a pod.

Maxiprak je vhodný pre staršie deti od cca 12 rokov a pre dospelých.Pre menšie deti cca 8 až 12 rokov máme pripravenu zmenšenú detskú verziu maxipraku.Detský maxiprak používame pri našich ďalších zábavnych atrakciach ktoré máme na prenájom .Sú to zábavne banery – Tom a Jerry, Gargamel a šmolkovia ,hasiči.Pokiaľ máte záujem o tieto atrakcie kontaktujte nás s Vašou požiadavkou -radi Vám poskytneme komplexné informácie o týchto atrakciách.

Technické informácie o atrakcii:

  • Záber plochy cca 2 x 15 m
  • Rozmer maxi praku 1,5 x 0,8 x 1,5 / dl x š x v /

K tejto atrakcii doporučujeme objednať aj zábavne banery, kocky puzzle, pit stop simulátorbowling.

Zábavne atrakcie na prenájom dodávame na akcie v rámci celého Slovenska.

Máte záujem o túto Atrakciu? Kontaktujte nás.